Om Oss

Jag heter Åsa Andersson och jag har ett stort intresse för kläder och design!

Jag och min tvillingsyster föddes i Sydkorea och adopterades sedan till Sverige i början av 80-talet. Vi växte upp på en bondgård på landsbygden i Värmland, men idag är jag bosatt i Stockholm tillsammans med min sambo och våra två söner. 

Under åren har flera vänner fått barn och jag har letat bebiskläder att ge i present, men haft svårt att hitta kläder som jag gillat, till rimliga priser. Då bestämde jag mig för att designa egna, med inspiration hämtad från det skandinaviskt stilrena och från yin och yang, som för mig symboliserar mitt tvillingskap samt den sydkoreanska flaggan.

Min design går i svart och vitt och kännetecknas av hållbarhet i såväl stil som kvalitet. Kläderna ska vara sköna att bära och min förhoppning är att detta ska bli barnens favoritkläder - My Only! 

 

Testat och klart

Att tillverka kläder för barn innebär ett stort ansvar. Det kräver mycket större säkerhet och kontroll än vid tillverkning av kläder för vuxna. Barn är vår världs viktigaste tillgång och det tar vi fasta på. Vi anser att det är mycket viktigt att följa alla lagar, regler och rekommendationer gällande barnsäkerhet.

Alla My Onlys produkter är testade och uppfyller de krav som svensk lagstiftning och branschorganisationer ställer. För att försäkra oss om att produktionen går rätt till kräver vi testresultat från leverantören samt att vi själva gör egna stickprovskontroller. Inga produkter som inte uppfyller kraven får passera våra kontroller. Tester gällande kemikalier utförs av oberoende testinstitut för att få ett så tillförlitligt resultat som möjligt.

Kvalitets- och säkerhetstester av våra produkter sker löpande. Våra kvalitets- och säkerhetstester utförs även de på externa oberoende laboratorier för att säkerställa ett pålitligt underlag. Dessa tester görs för att säkerställa att alla produkter uppfyller My Onlys höga material-, sömnads- och säkerhetskrav. Vi accepterar inte några otillåtna ämnen och testar noga så att detaljer såsom knappar ej kan lossna. Andra tester görs på bland annat blixtlås, hur produkterna reagerar vid tvätt, torr- och våtfällning samt brandegenskaper etc.